AMANIDA DE CIGRONS
Una manera ràpida i fàcil de menjar llegums és l'amanida de cigrons. Apeteix més a la primavera i a l'estiu, que no pas a la tardor o l'hivern, però com que és un plat amb pocs ingredients, i que a més alguns d'ells els podem tenir en conserva i/o congelats, pot resultar un plat recurrent, per a aquells dies en que sembla que la nevera faci eco.
La quantitat dels ingredients variarà en funció de la quantitat de comensals, i com en totes les receptes, aquestos ingredients són susceptibles de ser canviats, en funció de la disponibilitat, de les preferències.
INGREDIENTS
- Cigrons ja cuits en conserva (la quantitat variarà en funció dels comensals. Si el prepares per a una persona sola, aproximadament pots fer servir mig pot dels petits)
- Pimentó verd i vermell cru, la quantitat és al gust (jo he fet servir pimentó que venen ja tallat, barrejats els dos tipus i congelat en una bosseta, al Mercadona)
- 1 pastanaga (safanoria)
- 1 pot petit de formatge frec
- 5 Tomàquets vaietat cherry (jo he fet servir de diversos colors)
- Una mica de comí (comino)
PROCEDIMENT
- Renta els cigrons, escórrels i posa'ls al plat
- Talla el formatge en forma de daus i afegeix-los junt amb els cigrons.
- Talla els tomàquets per la meitat i posa'ls amb la resta de l'amanida
- Afegeix el pimentó
- L'amanida ja està llesta. Només cal amanir-la amb el comí i una mica d'oli i/o vinagre de módena.
RECOMANACIONS
Compte amb el comí. Té un gust fort que en grans quantitats no agrada a tothom. És preferible que cadascú es posi la quantitat que li agradi al seu plat... i en petites quantitats, ja que per a afegir, sempre estem a temps.

Comentaris
Publica un comentari a l'entrada